2022_YAM_YZ250F_EU_DPBSE_ACT_002_03_preview.jpg

offroad,

skitigt och roligt!
 
VÅRT OffroadSORTIMENT

Sedan 1955 arbetar vi med innovativ design för att vara en del av framtiden. Vi vill inspirera och väcka passion och känslor. Yamaha älskar alla motorcyklar och motorcyklister. Vi vet att varje förare har olika stilar och olika smaker. Därför bygger vi motorcyklar och 4-hjulingar som utformats för att tillgodose alla behov, hos alla förare. 

Våra Side-By-Side maskiner är välkända för mycket hög kvalitet, driftsäkerhet, komfort och funktionalitet. Vi är därför säkra på att du hittar en lämplig modell som motsvarar ditt behov i vårt modellprogram och sammantaget med det stora utbudet av tillbehör hittar en kombination som är näst intill omöjligt för våra konkurrenter att överträffa. 

Våra ATV maskiner är välkända för mycket hög kvalitet, driftsäkerhet, komfort och funktionalitet. Vi är därför säkra på att du hittar en lämplig modell som motsvarar ditt behov i vårt modellprogram och sammantaget med det stora utbudet av tillbehör hittar en kombination som är näst intill omöjligt för våra konkurrenter att överträffa.

Vi har det fantastiska utbudet av Off Road Enduro, lätta och kraftfulla cyklar ivriga att ta sig an grusvägar och få adrenalinet att pumpa. 

Och till sist Yamahas motocrossserie, som knappt behöver presenteras närmare, Värlsklass!

The beauty of work!
Yamaha - Revs your heart white.png